ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 1978, το κατάστημα κεντημάτων και λευκών ειδών “Χαλκίδης“, έχει εδραιωθεί στην ελληνική επικράτεια για την υψηλή αισθητική των προϊόντων, παντρεύοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο σε μια ιερή αρμονία σχεδίων και χρωμάτων.

Το όραμά μας είναι οι νέες γενιές να αγαπήσουν το κέντημα, και μέσα από τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης να συνδυάσουν μοντέρνες προτάσεις σε πιο μίνιμαλ γραμμές. Όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε καθημερινώς, ομορφαίνοντας τα σπίτια και τις καρδιές σας!

chalkidis poioi eimaste
chalkidis slider

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος μας, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε κεντήματα και λευκά είδη, όπως μοντέρνα ριχτάρια, νυφικά κουβερλί, είδη μπάνιου, κουβέρτες και πολλά άλλα, καλύπτοντας έτσι τις συνολικές ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού.

Τo νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα chalkidishome.gr ήρθε για να προσφέρει μια μοναδικά ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες του, με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα, την προϊοντική γκάμα, αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Στην κορυφή